صنايع دستي درحل مشکلات اجتماعي مؤثر است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين ديدار به اهميت حمايت از رشته‌هاي بومي استان‌هاي کشور اشاره و توجه جدي به هنرهاي سنتي و صنايع دستي را از سوي مسوولان استان‌ها خواستار شد.

نماينده ولي فقيه در استان چهار محال و بختياري نيز در اين ديدار از اقدامات و برنامه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در حوزه صنايع دستي تشکر کرد و از روند رو به رشد اين بخش ابراز رضايت کرد.

حجة‌الاسلام و المسلمين ناصري بر بهره گيري از صنايع‌‌دستي در حل مشکلات اجتماعي از قبيل بيکاري تأکيد کرد و رونق بخشيدن به هنرهاي سنتي و صنايع دستي در بخش صادرات بازرگاني و انتقال آداب و رسوم گذشته در طرح‌ها و نقش‌هاي امروزي را خواستار شد.

وي به ضرورت رونق صنايع دستي اشاره کرده و افزود: نبايد اجازه دهيم صنايع دستي از بين برود زيرا مي‌تواند درشکوفايي استعدادهاي تمامي اقشار مؤثر باشد.

نماينده ولي فقيه همچنين گفت: براي اشتغال‌زايي در صنايع دستي بايد به سمت مردم برويم نه اينکه منتظر بمانيم مردم بسوي ما بيايند تا بتوانيم با صنايع دستي هنرهاي زيبا را حفظ کرده و در تثبيت فرهنگ کهن ايراني مؤثر باشيم .

ناصري افزود: برخورد غير کارشناسي و سليقه‌اي، بي توجهي به بازارها و حاشيه‌هاي بين المللي، کافي نبودن اطلاعات فروش و عرضه کالاهاي هنرمندان و همچنين واسطه‌ها را از موانع رشد صنايع‌دستي است.

در ادامه اين ديدار معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي به فرهنگ‌سازي عمومي براي استفاده کار براي صنايع‌دستي در بين مخاطبان و مصرف کنندگان اشاره کرد و از برنامه‌هاي ويژه دولت درحوزه‌هاي آموزشي و بازرگاني، احياي رشته‌هاي منسوخ شده، ترويج رشته‌هاي تحصيلي دبيرستاني و دانشگاهي و سمعي و بصري صدا و سيما حمايت کرد.111/


انتهای پیام/

کد خبر 1387022344